PREINSCRIPCIONS: 23 DE MARÇ AL 4 D'ABRIL
cgpàgina principalmapa del llocAfegir a favoritsImprimirEnviar a un amiccd
search_left
 
QUALITAT

“L’escola de qualitat és la que promou el progrés dels seus estudiants en una àmplia gamma d’assoliments intel·lectuals, socials, morals i emocionals, tenint en compte el seu nivell socieconòmic, el seu medi familiar i el seu aprenentatge previ. Un sistema escolar eficaç és el que maximitza la capacitat de les escoles per assolir aquests resultats”. (J. Mortimore)


Aquesta definició és la finalitat que volem aconseguir a l’escola L’Ave Maria. Actualment estem a la fase d’implantació. El fonament de tot sistema de qualitat és el conegut cicle PDCA, o cicle de millora continuada que es defineix en quatre etapes:

- PLANIFICAR bé la nostra activitat (PLAN)

- DUR A TERME aquesta planificació (DO)

- COMPROVAR els resultats obtinguts (CHECK)

- ACTUAR o millorar els resultats obtinguts (ACT)

Objectius

- Introduir i implantar  la cultura de la Qualitat com a estratègia educativa i de gestió del centre educatiu a tots els professors i altre personal del centre.  

- Fomentar la implantació sistemàtica de les pràctiques de la millora continuada.  

-  Realitzar formació als equips directius i a tot el personal, especialment als que constitueixen els equips de millora del centre.


- Potenciar l’avaluació contínua de les diferents tasques que es fan.

- Aconseguir el reconeixement públic de la tasca realitzada.

-  Promoure l'ús de les tecnologies de la informació i la telemàtica com a eines de suport per al desenvolupament del projecte i de les pràctiques de millora continuada del centre.