PREINSCRIPCIONS: 23 DE MARÇ AL 4 D'ABRIL
cgpàgina principalmapa del llocAfegir a favoritsImprimirEnviar a un amiccd
search_left
 
NATURA

Projecte que relaciona l’activitat física amb el coneixement del medi natural.

A l’inici del curs es plantegen, a través de la web de l’escola, tota una sèrie de recorreguts de diferents dificultats en funció de la distància, desnivell, dificultat tècnica,.. Qualsevol persona, tan de dins com de fora de la nostra comunitat educativa, pot participar en la realització d’aquests itineraris (caminant, corrent, en bicicleta), amb l’única condició de formar un grup, enregistrar-se i enviar l’evidència que demostra la realització del recorregut. En cada itinerari els grups van obtenint una puntuació que, cap a finals del curs, determinarà el grup o grups més saludables. Cada grup decideix quan realitza cada recorregut.

Objectius

  • Fomentar els estils de vida saludables, reduint al màxim  els comportaments sedentaris, mitjançant una activitat física a l’abast de qualsevol persona i nivell de condició física.

  • Fomentar la relació social entre tots els membres que formen part de la nostra comunitat educativa; tot i que està obert a qualsevol persona que vulgui gaudir d’una activitat física saludable.

  • Conèixer l’entorn natural del nostre país, començant pel més proper però amb la intenció, en base a la participació de la gent, d’anar-lo ampliant.